Förbättra anställningsprocessen med stenläggning och kantsten

Att hantera anställningsprocessen kan vara en utmaning för rekryterare. Dels innebär det att sålla bra kandidater från de mindre bra, och dels att locka till sig de kandidaterna att vilja söka den lediga tjänsten. Lyckligtvis kan rekryterare implementera effektiva metoder i anställningsprocessen genom bakgrundskontroller, kompetenstest, referenser, betyg och att ställa rätt intervjufrågor. De här metoderna kan i kombination med en presentabel arbetsplats och attraktivt område göra mycket för att locka de bästa kandidaterna.

Skapar ett positivt intryck bland kandidater

Kandidater kommer att imponeras av att få se stenläggning och kantsten som är både prydlig och rak. Kantsten kan monteras runt din stenläggning likt en ram och användas som gränsdragning mellan gräsmattor och andra ytor. Det här ger ett positivt intryck redan innan själva intervjun och ökar chansen för att kandidaten ska bli intresserad. Dessutom ger det ett bra intryck för förbipasserande och eventuella affärspartners att se en verksamhet med ett prydligt yttre. Vidare är fördelen med kantsten att den hjälper till att skydda stenläggningen från trafikbelastningar och ökar ytans livslängd.

Köp din kantsten på Stenbolaget

Hos Stenbolaget hittar du kantsten i både granit och betong med en hög kvalitet. Här kan du välja mellan många olika former, storlekar, strukturer och nyanser för att de ska passa din verksamhet så mycket som möjligt. Sedan Stenbolaget grundades 2005 har företaget levererat hem- och trädgårdsprodukter till över 65 000 nöjda kunder över hela Sverige. Hemligheten bakom framgången har varit att erbjuda en köpupplevelse i världsklass genom genuint engagemang.

Ta till exempel bästsäljaren RV6 som är en mångsidig och stabil kantsten i granit. Den har en råhuggen ytbehandling som ger en naturlig prägel och trädgårdskänsla. Den kan monteras på en mängd olika platser som:

  • Uteplats.
  • Uppfart.
  • Inramning till gångbara och körbara ytor.
  • Trädgårdstrappa.

Fördelen med granit är att det är ett tryggt val med en hög kvalitet, så därför erbjuder Stenbolaget 20 års garanti! Dessutom håller Stenbolaget hög standard med sina ISO-certifieringar som tar hänsyn till miljön och arbetsförhållanden. Därför kan du köpa kantsten och andra trädgårdsprodukter här med gott samvete. Lägg din beställning redan idag för att skapa det bästa intrycket i anställningsprocessen!

Reply

mts_wordx